Editing HCL 10.4.9

Jump to: navigation, search

Warning: You are not logged in.

Your IP address will be recorded in this page's edit history.
The edit can be undone. Please check the comparison below to verify that this is what you want to do, and then save the changes below to finish undoing the edit.
Latest revision Your text
Line 1: Line 1:
{{Hardware_Components|10.4.9}}
+
This is a component level hardware compatibility list. We want to keep it as accurate as possible, but please, do not entirely rely on this list when buying hardware. Add which parts you have working in the categories listed below, or create a new category. Please keep alphabetical order inside the categories. The categories themselves are ordered by popularity. Please list any caveats or problems as well.
 +
 
 +
* ONLY add hardware that you have TESTED. Don't add hardware just because you think it might work.
 +
* Please add hardware into tables.
 +
* This is for 10.4.9 builds only.
  
 
==Motherboards==
 
==Motherboards==
Line 10: Line 14:
 
====Abit====
 
====Abit====
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
{| class="wikitable" width="100%"
 +
!Hardware Name (socket type)
 +
!Chipset
 +
!Notes
 +
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|[http://www2.abit.com.tw/page/de/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF-M2+nView&fMTYPE=Socket+AM2 NF-M2 nView]
+
|Place holder
|Nvidia nForce 4300
+
|Place holder
|
+
|Place holder
*Onboard Ethernet (Realtek RTL8111B) - Does not work
+
*Place holder
*Onboard Sound (Realtek ALC883) - Works
+
|Place holder
*Onboard GeForce 6150 - Does not work (only VESA, not Natit or Titan)
+
|}
*SATA - Not tested
+
*PATA - Works
+
|Yes, Uphuck 1.2 and 1.3 with sound driver
+
|-
+
|[http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=LG-95 LG-95]
+
|Intel 945GC + ICH7
+
|
+
* BIOS version: 14
+
* Installation method: uphuck 10.4.9
+
* Audio (ALC 883): 2ch only so far. Works with Azalia driver from installer.
+
* Video (GMA 950): Not tested, used with Geforce 7600GS
+
* IDE and SATA: Works out of the box
+
* ACPI: Restart & Shutdown works fine so far.
+
* PROs: Very cheap and compatible.
+
* CONs: NOT an overclocker motherboard, FSB is locked in the Bios.
+
|Yes, uphuck
+
||-
+
 
+
 
+
  
|} . .
+
====AsRock====
 
+
====As-Rock====
+
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
!Hardware Name (socket type)
 
!Hardware Name (socket type)
Line 46: Line 33:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|ASROCK Conroe 1333-D667 (socket 775)
+
|Place holder
|945G/ICH7
+
|Place holder
|2.33GHz Core2Duo
+
|Place holder
Installed JAS 10.4.6, then upgraded to 10.4.10 with Mac.Nub
+
*Place holder
I've Been running this system rock solid at least 6 months with no glitches!
+
|Place holder
Also, I understand that upgrading the BIOS past v1.3 will make it not work.  Anyone had any luck with the newest BIOS v1.6?  I want to get a wolfdale chip which isn't supported prior to BIOS rev 1.6.
+
|}
Also, I'm using a PNY 7300GT 256MB working full QE/CI/OpenGL with mac.nub's 256MB inject driver on the 10.4.10 disc.
+
|*No.  But everything works if you apply Mac.nub's GMA950 and R1000 drivers from the 10.4.10 disc during install, so YES, sort-of.
+
Am booting with an IDE drive.  Haven't gotten SATA working native bootable, but it sees all drives attached.
+
|} . . .
+
  
 
====Asus====
 
====Asus====
Line 64: Line 47:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|A8N SLI Deluxe socket 939
+
|Place holder
|NForce 4
+
|Place holder
|Installed
+
|Place holder
*from Uphuck 10.4.9 v1.3 upgraded to 10.4.10
+
*Place holder
*Dethforce
+
|Place holder
*sound, network (with patch) work
+
|}
*I had to put a line in the boot file to get the keyboard to work
+
*I haven't tried the sata much as I heard there were errors
+
*Win XP is on sata drive, Mac is on pata
+
|no
+
|-
+
 
+
 
+
|} . . . . . . . . . . . . . .
+
  
 
====DFI====
 
====DFI====
Line 100: Line 75:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|P4M800PRO-M
+
|Place holder
|VIA P4M800Pro & VT8237R+
+
|Place holder
|Install JAS 10.4.8 with semthex...then used these instructions to update to 10.4.9 http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=45283&hl
+
|Place holder
 
*Place holder
 
*Place holder
 
|Place holder
 
|Place holder
|} . . . .
+
|}
  
 
====Foxconn====
 
====Foxconn====
Line 128: Line 103:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|8I865GME Rev 2.0
+
|Place holder
|Everything working fine. usb 2.0 sata II, lan, audio, firewire, video only 1024*764. restart problem solved. little slow than jas  10.4.7. DVD player not working.
+
|Place holder
|uphuck 10.4.9
+
|Place holder
|
+
*Place holder
 +
|Place holder
 
|}
 
|}
  
Line 141: Line 117:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|MSI 915PL Neo-V LGA775
+
|Place holder
|Intel 915PL + ICH6
+
|Place holder
|Everything seems to be working smoothly except for the following:
+
|Place holder
*System Preferences show that I have audio input from my headphone but Skype isn't working properly(cannot hear contact speaking, nor can the other side)
+
*Place holder
*When dual-booting with XP, Ethernet doesn't work after a Reboot in XP; instead of Reboot, a full shutdown (power off) is required to solve this problem
+
|Place holder
|Yes
+
 
|}
 
|}
  
Line 156: Line 131:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|P17G
+
|Place holder
|Intel 945GC ICH7
+
|Place holder
|All Pro Apps Working fine, minor issues with video card not displaying certain things, iLife, tested
+
|Place holder
with JaS Tiger 10.4.9 and Kallyway Leo 10.5.1
+
*Place holder
|No Patching Needed
+
|Place holder
|} . . .
+
|}
  
 
===Intel===
 
===Intel===
Line 186: Line 161:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|PX865 PEPROII
+
|Place holder
|Intel 865 PE/ ICH5
+
|Place holder
|Uphuck 10.4.9 1.3i with Intel SSE3 kernel. Everything seems to work.
+
|Place holder
*No fully tested yet
+
*Place holder
|No
+
|Place holder
|} . . . . . . .
+
|}
  
 
====AsRock====
 
====AsRock====
Line 199: Line 174:
 
!Notes
 
!Notes
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|[[4CoreDual-VSTA]]
 
|PT 880 Ultra Chipset
 
|Install method : Uphuck 1,4
 
*Format & set partition as MBR
 
*patch : CPUPowermanagemnt
 
*VGA : ViaRhine
 
*System : Azalia Out
 
*Network : Via Rhine
 
|Fully
 
 
|-
 
|-
 
|Place holder
 
|Place holder
Line 216: Line 180:
 
*Place holder
 
*Place holder
 
|Place holder
 
|Place holder
|} . . . . . . . . . . . . . . . .
+
|}
  
 
====Asus====
 
====Asus====
Line 224: Line 188:
 
!Notes
 
!Notes
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
|-
 
|P4C800 Deluxe
 
|Intel 875P / ICH5
 
|Using latest BIOS (1021.005) with HDD and DVD on IDE-PATA. Audio works OOB, LAN with additional Card, Firewire not tested. RAID disabled. Using uphuck 10.4.9 v1.4i R2 and setting "Remove CpuPower", "Remove Thermal", "ICH8/6").
 
|No
 
|-
 
|P4B533-V
 
|Intel 845E / ICH4
 
|Everything seems to work smoothly, SATA, except audio (uphuck 10.4.9 v1.4i R3 with SATA support).
 
|Yes
 
 
|-
 
|-
 
|[[P4P800 VM]]
 
|[[P4P800 VM]]
Line 244: Line 198:
 
# The next step is to load the AppleAC97CodecAD198x.kext
 
# The next step is to load the AppleAC97CodecAD198x.kext
 
|Yes
 
|Yes
|-
+
|}
|[[P4P800]]
+
|Intel P4 2.8GHz HT
+
|Not work (kernel panic with Uphuck 1.3 with Intel SSE2 kernel)
+
|-
+
|P4P800 Deluxe
+
|Intel P4 3.0GHz HT
+
|Everything seems to work
+
|Yes
+
|-
+
|P4P800S
+
|Intel P4 3.0GHz HT
+
|Everything seems to work. Used Uphuck 1.3 with Intel SSE2 kernel.
+
|Yes
+
|-
+
|P5GD2-X
+
|Intel 915P, P4 3.0 core solo 65nm
+
|Everything works including QE\CI with callisto 0.08 & coverg patch on DELL 2407WFP (VGA), execept system volume control, and DVI out on video card. My hardware: Saphire ATI x800 GTO 256 pci-x (flashed to x800 GT new id: 0x554b old id 0x554f ). Sound work with sudo kextload /System/Library/Extensions/AppleAC97Audio.kext/Contents/PlugIns/AppleAzaliaAudio.kext/Contents/PlugIns/AppleAzaliaController.kext/
+
|Yes
+
|-
+
|P5LD2-VM
+
|Intel 945G, Celeron D 347 3.06
+
|Core Image & Quartz Extreme Supported With Integrated GMA950 Display, SATA Ports & IDE Ports Work. Onboard LAN works, although Network Control Panel claims the cable is disconnected. (JAS 10.4.8 DVD Updated to 10.4.9) Audio does not work out of the box. Required HDA Patcher. Sleep does not work. System reboots and Powers down with no issues.
+
|No
+
|} . . . .
+
  
 
====Biostar====
 
====Biostar====
Line 311: Line 241:
 
|Place holder
 
|Place holder
 
|}
 
|}
 
====FOXCONN====
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
!Hardware Name (socket type)
 
!Chipset
 
!Notes
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|Foxconn 45CMX Socket 775
 
|Intel 945GC
 
|Working
 
*SATA
 
*USB
 
*PS2
 
*Grafics
 
*Lan Needs Drivers [[http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=84016 look here]] and kext patching [[http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=29436 look here]]
 
|No
 
|} . . .
 
  
 
====Gigabyte====
 
====Gigabyte====
Line 337: Line 249:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|GA-945GCM-S2C
+
|Place holder
|945GC
+
|Place holder
|Everything works great using the correct install settings on the uphuck installer.  LAN, Audio, GMA950 graphics all work.  I used the uphuck 10.4.9 v1.4i R3 release.
+
|Place holder
|Yes, with the right installer settings.
+
*Place holder
 +
|Place holder
 
|}
 
|}
  
 
====Intel====
 
====Intel====
{| class="wikitable" width="100%"
 
!Hardware Name (socket type)
 
!Chipset
 
!Notes
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|D945GNTL
 
|Intel® 945G Express Chipset
 
|Works: LAN (Intel Pro 10/100, IONetworkingFamily 10.4.7), USB, Audio (SigmaTel 9220, Blue = out, green  = in, pink = Mic), SATA and ATA
 
|JaS 10.4.8 DVD SSE3 + JaS 10.4.9 Combo Update
 
|-
 
|D945GTPLKR
 
|Intel 945G Express Chipset, Intel GMA950 Graphic Chipset
 
|Everything works fine exept: 1) LAN works without fuzz when in Bios "boot to Network" is enabled 2) Sigmatel 9220 with no "line in" function (blue = line out, green = nothing, red = Mic); All Apple Security Updates and Application Updates till 2007-06-11 can be directly applied without further ados
 
|10.4.9 uphuck install dvd 1.2 with: Intel SSE3 Kernel, IOATAFamily Patch, ICH7-R Driver, Azalia Audio Driver
 
|-
 
|D975XBX Rev 3.02
 
|Intel® 975X/ ICH7R
 
|Works: LAN, USB, FireWire, Audio is working by switching to the blue pin instead of the green 1 (with the SigmaTel 9221 AppleHDA Patch), SATA and ATA133 (with the Jas 10.4.8 patched ppf1 dvd), Raid not tested.
 
|JaS 10.4.8 DVD With PPF1 Patch and JaS 10.4.9 Combo Update
 
|}
 
 
====Iwill====
 
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
!Hardware Name (socket type)
 
!Hardware Name (socket type)
Line 380: Line 270:
 
|}
 
|}
  
====MSI====
+
====Iwill====
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
!Hardware Name (socket type)
 
!Hardware Name (socket type)
Line 420: Line 310:
 
*Place holder
 
*Place holder
 
|Place holder
 
|Place holder
|} .
+
|}
 +
 
  
 
==Processors==
 
==Processors==
Line 430: Line 321:
 
! Full Work / No Patch
 
! Full Work / No Patch
 
|-
 
|-
|Opteron 175
+
|Place Holder
|works like a charm
+
|Place Holder
|Opteron 175 @ 2.2
+
|Place Holder
|just required AMD kernel
+
|Place Holder
|} . .
+
|}
  
 
===Intel===
 
===Intel===
Line 442: Line 333:
 
! Recognized as
 
! Recognized as
 
! Full Work / No Patch
 
! Full Work / No Patch
|-
 
|Intel Core 2 Duo E4500 Allendale 2.2GHz
 
|uphuck 10.4.9 v1.4i R3 installer used
 
|Recognized as 2.21ghz Core2Duo
 
|Yes
 
|-
 
|Intel® Core™2 Duo E6600 (2.4 GHz)
 
|JaS 10.4.8 SSE2/SSE3 + ppf1 and JaS 10.4.9 Combo Update, kernel Semthex 8.9.1 - Both cores working, 100% trouble-free
 
|Recognized as a dual core 2.4 Ghz Cpu
 
|Yes
 
 
|-
 
|-
 
|Celeron D 325
 
|Celeron D 325
|Used JaS 10.4.8 SSE2 SSE3 reseed w/Semtex 8.8.1 + JaS 10.4.9 SSE3 patch w/Semtex 8.9.1, it didn't worked well right away (choppy sound and slower GUI) but I set the com.apple.info.plist "<key> Kernel Flags </key>" entry with "<string>fsb=133</string>" and everything went smoothly!
+
|Used JaS 10.4.8 SSE2 SSE3 reseed w/Semtex 8.8.1 + JaS 10.4.9 SSE3 patch w/Semtex 8.9.1, it didn't worked well right away (choopy sound and slower GUI) but I set the com.apple.info.plist "<key> Kernel Flags </key>" entry with "<string>fsb=133</string>" and everything went smoothly!
 
|Intel Core Solo 2.53 Ghz (right speed)
 
|Intel Core Solo 2.53 Ghz (right speed)
 
|Yes / See Notes
 
|Yes / See Notes
|-
+
|}
|Intel® Pentium D 940+ (3.2Ghz)
+
 
|JaS 10.4.8 SSE3 + JaS 10.4.9 Combo Update, kernel Semthex 8.9.1 - cores working
+
|Recognized as a 4Ghz Intel Core Duo
+
|Yes
+
|-
+
|Intel® Pentium 4 (2.53Ghz and No SSE3)
+
|uphuck 10.4.9 v1.4i R3
+
|Intel Pentium 4 2.53 Ghz
+
|Yes
+
|-
+
|Intel® Pentium 4 (1.8Ghz and No SSE3)
+
|JaS 10.4.8 SSE2 SSE3 AMD kernel 8.8.1, updated to 10.4.9 with 8.9.1 kernel
+
|Intel Core Solo 1.79Ghz (right speed)
+
|Yes
+
|-
+
|Intel® Pentium 4 530J (3.00 GHz, SSE2 and SSE3)
+
|JaS 10.4.8 SSE3 and JaS 10.4.9 Combo Update, kernel 8.9.1, 100% trouble-free
+
|2.99GHz Intel Pentium 4
+
|Yes
+
|} . .
+
  
 
==Graphics Cards==  
 
==Graphics Cards==  
Line 520: Line 382:
  
 
====Intel====
 
====Intel====
 
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
|-
 
|-
Line 530: Line 391:
 
!Full Work / No Patch
 
!Full Work / No Patch
 
|-
 
|-
|Intel 82945G 8mb
+
|Place Holder
|Intel
+
|Place Holder
|Use native drivers
+
|Place Holder
|none
+
#Place Holder
|1024*768
+
|Place Holder
|without quartz extrime
+
|Place Holder
|} . . . .
+
|Place Holder
 +
|}
  
 
====Matrox====
 
====Matrox====
Line 542: Line 404:
 
|-
 
|-
 
!Hardware Name,(VRAM)
 
!Hardware Name,(VRAM)
!Board-Manufacturer
+
!Chip-Manufacturer / Board-Manufacturer
 
!Notes                 
 
!Notes                 
 
!QE / CI
 
!QE / CI
Line 562: Line 424:
 
|-
 
|-
 
!Hardware Name,(VRAM)
 
!Hardware Name,(VRAM)
!Board-Manufacturer
+
!Chip-Manufacturer / Board-Manufacturer
 
!Notes                 
 
!Notes                 
 
!QE / CI
 
!QE / CI
Line 568: Line 430:
 
!Full Work / No Patch
 
!Full Work / No Patch
 
|-
 
|-
|Geforce 7800GTX 256MB
+
|Place Holder
|ASUS
+
|Place Holder
|Used the Natit 1.0 Installer from http://www.necnet.de/krass.man/Installers/NVidia%20(Natit)%20Installer.html
+
|Place Holder
|Both
+
#Place Holder
|ALL
+
|Place Holder
|Yes/Requires NV40 thing or the Natit 1.0 or higher Installer
+
|Place Holder
|-
+
|Place Holder
|Geforce 6600XL 128MB
+
|}
|Foxconn
+
|Worked rightaway
+
|Yes/Yes
+
|HiDefinition
+
|Yes
+
|-
+
|Geforce 6500 256MB
+
|XFX
+
|Used the Natit 1.0, works as 128MB
+
|Yes/Yes
+
|HiDefinition
+
|Yes/Natit 1.0 or higher
+
|-
+
|8800GTS 320MB
+
|EVGA
+
|used installer from [http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=65849&hl=8800 here]
+
|QE and CI work, there is some problem with full screen mode, something to do with the NF4 chipset
+
|all resolutions
+
|requires patch
+
|} . . . .
+
  
 
===AGP===
 
===AGP===
Line 603: Line 445:
 
|-
 
|-
 
!Hardware Name,(VRAM)
 
!Hardware Name,(VRAM)
!Board-Manufacturer
+
!Chip-Manufacturer / Board-Manufacturer
 
!Notes                 
 
!Notes                 
 
!QE / CI
 
!QE / CI
 
!Resolution
 
!Resolution
 
!Full Work / No Patch
 
!Full Work / No Patch
|-
 
|Radeon X800-XT (256MB)
 
|Sapphire
 
|Works after changing the Device-ID in CallistoHAL.kext and installation of Callisto-06
 
|No / No
 
|Any
 
|No/No
 
 
|-
 
|-
 
|Radeon X1600 Pro (256MB)
 
|Radeon X1600 Pro (256MB)
Line 622: Line 457:
 
|Any
 
|Any
 
|Yes
 
|Yes
|-
+
|}
|Radeon X1950 Pro (512MB)
+
|Sapphire
+
|Works on a Gigabyte 8IPE100 MK MB with fresh install and Bronya's (Dmitrik) drivers for Prionace
+
|Yes
+
|Any
+
|Yes
+
|} . . .
+
  
 
====NVidia====
 
====NVidia====
Line 635: Line 463:
 
|-
 
|-
 
!Hardware Name,(VRAM)
 
!Hardware Name,(VRAM)
!Board-Manufacturer
+
!Chip-Manufacturer / Board-Manufacturer
 
!Notes                 
 
!Notes                 
 
!QE / CI
 
!QE / CI
Line 641: Line 469:
 
!Full Work / No Patch
 
!Full Work / No Patch
 
|-
 
|-
|Geforce 6200 (128MB)
+
|Place Holder
|XFX
+
|Place Holder
|Works perfectly after installing Titan, no kexts editing required
+
|Place Holder
|Yes
+
#Place Holder
|Any
+
|Place Holder
|Yes/No
+
|Place Holder
|-
+
|Place Holder
|Geforce 7300GT (256MB)
+
|}
|PNY
+
|Works perfectly after installing mac.nub's 256MB inject on the 10.4.10 disc
+
|Yes and OpenGL
+
|Any
+
|Yes/No
+
|} . .
+
  
 
===PCI===
 
===PCI===
Line 661: Line 483:
 
|-
 
|-
 
!Hardware Name,(VRAM)
 
!Hardware Name,(VRAM)
!Chip-Manufacturer
+
!Chip-Manufacturer / Board-Manufacturer
!Board-Manufacturer
+
 
!Notes                 
 
!Notes                 
 
!QE / CI
 
!QE / CI
Line 669: Line 490:
 
|-
 
|-
 
|Place Holder
 
|Place Holder
|Place Holder
 
 
|Place Holder
 
|Place Holder
 
|Place Holder
 
|Place Holder
Line 682: Line 502:
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
|-
 
|-
!Hardware Name (VRAM)
+
!Hardware Name,(VRAM)
!Chip-Manufacturer/Board-Manufacturer
+
!Chip-Manufacturer / Board-Manufacturer
 
!Notes                 
 
!Notes                 
 
!QE / CI
 
!QE / CI
Line 689: Line 509:
 
!Full Work / No Patch
 
!Full Work / No Patch
 
|-
 
|-
|Mobile 945GM Express Integrated Graphics Controller (rev 03)
+
|Place Holder
|Intel
+
|Place Holder
|Works Natively
+
|Place Holder
|Yes
+
#Place Holder
|1280x1024
+
|Place Holder
|Yes - Fully works with Intel GMA950 Driver
+
|Place Holder
|} . . . . . . . . . . . . .
+
|Place Holder
 +
|}
  
 
== Sound Cards ==
 
== Sound Cards ==
Line 714: Line 535:
 
|See notes
 
|See notes
 
|}
 
|}
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
|-
 
!Hardware Name
 
!Manufacturer
 
!Notes
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|M-Audio Revolution 5.1
 
|M-Audio
 
|Does not work at all. Card not even detected.
 
|No
 
|} .
 
 
{| class="wikitable" width="100%"
 
|-
 
!Hardware Name
 
!Manufacturer
 
!Notes
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|USB 2.0 Soundkarte Virtual 5.1 Exterior Audio Adapter
 
|Exterior Hong Kong (eBay)
 
|Works without patching, line out and line in
 
* Deaktivate your internal audio, then plug the USB Audio Adapter in your USB 2.0 Port
 
|YES!!! OSX 10.4.9 and 10.4.10 - Super Stereo Sound!
 
|} . .
 
  
 
==Network Cards==
 
==Network Cards==
Line 755: Line 549:
 
|Works without problems out of the box!
 
|Works without problems out of the box!
 
|Yes
 
|Yes
|-
+
|}
|Realtek811B, Device ID 0x8136
+
|Realtek, Vendor ID 0x10EC
+
|Needs Drivers [[http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=84016 look here]] and kext patching [[http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=29436 look here]]
+
|No
+
|-} .
+
  
 
===Wireless===
 
===Wireless===
Line 772: Line 561:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|PCI
+
|Place Holder
|B/G
+
|Place Holder
|WG311T
+
|Place Holder
|Netgear
+
|Place Holder
|Reconized as Airport right out of the box (What version is it?). Speeds up to 108mb/s. If not recognized try using [[http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=33089&st=0&p=238508&#entry238508 this method]].
+
|Place Holder
|Yes
+
|Place Holder
|-
+
|}
|Mini-PCI Card
+
 
|802.11 b/g
+
|1390 WLAN (rev 01)
+
|Broadcom Corporation/Dell
+
|uphuck v2 detects this as "Built-in Ethernet" in Network Preferences. No Airport card was shown in Network Preferences even though wireless worked properly. It didn't show the signal strength but webpages were working with no ethernet cable plugged in. This was fixed in v1.3 and v1.4i and the wireless card was displayed properly as "AirPort".
+
|YES, only with uphuck 10.4.9 v1.3 and newer. v1.2 has issues.
+
|} . . . . . .
+
  
 
==Other Expansion Hardware==
 
==Other Expansion Hardware==
Line 796: Line 579:
 
!Fully working without patching
 
!Fully working without patching
 
|-
 
|-
|Wireless Traveler SE2
+
|Place Holder
|USB
+
|Place Holder
|Mouse Optical
+
|Place Holder
|Genius
+
|Place Holder
|100% works
+
|Place Holder
|Yes/Genius Driver
+
|Place Holder
|} . . . . . .
+
|}

Please note that all contributions to OSx86 may be edited, altered, or removed by other contributors. If you do not want your writing to be edited mercilessly, then do not submit it here.
You are also promising us that you wrote this yourself, or copied it from a public domain or similar free resource (see OSx86:Copyrights for details). Do not submit copyrighted work without permission!

Cancel | Editing help (opens in new window)

Templates used on this page:

Powered by MediaWiki © 2021 OSx86 Project  |   InsanelyMac  |   Forum  |   OSx86 Wiki   |   Privacy policy   |   About OSx86   |   Disclaimers